STOJKOVIĆU JE SADA SVE JASNO: Srbija kreće putem kojim se ređe ide, u Kataru od KONTEJNERA do FINALA i obrnuto! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je srpskoj fudbalskoj reprezentaciji podario prilično tešku grupu na predstojećem Svetskom prvenstvu.

STOJKOVIĆU JE SADA SVE JASNO: Srbija kreće putem kojim se ređe ide, u Kataru od KONTEJNERA do FINALA i obrnuto! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Ekipa selektora Dragana Stojkovića preko Brazila, Švajcarske i Kameruna tražiće plasman u narednu fazu svetske fudbalske smotre, a sada su poznate i informacije o svakom pojedinačnom susretu.

Od ranije je bilo poznato da će reprezentacija Srbije takmičenje otvoriti duelom sa Brazilom, a meč je na programu 24. novembra sa početkm od 20 časova po našem vremenu. Susret će biti odigran na stadionu "Lusail" čiji je kapacitet 80.000 navijača i na kojem će se manje od mesec dana kasnije odigrati i završna predstava Svetskog prvenstva.

 

 

Četiri dana kasnije naši reprezentativci će odmeriti snage protiv selekcije Kamerun. Susret na stadionu "Al Džanub" čiji je kapacitet 40.000 navijača započeće u 11 časova po srpkom vremenu.

Poslednju rundu grupne faze takmičenja "Orlovi" će odigrati u petak 2. decembra. I ovaj susret će biti odigran u 20 časova, a interesantno je napomenuti da će ovaj meč biti odigran u popularnom "kontejneru". Naime, stadion "974" na kojem će snage odmeriti selekcije Srbije i Švajcarske napravljen je od 974 kontejnera, a ovaj stadion je privremenog karaktera pošto će na Svetskog prvenstva biti rastavljen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading