OGLASIO SE I FSS: Kako će reagovati fudbalska Srbija? Evo šta su izjavili Bjeković i Stojanović!

Autor:

Sport

01.04.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je saznala svoj put na predstojećem Svetskom prvenstvu.

OGLASIO SE I FSS: Kako će reagovati fudbalska Srbija? Evo šta su izjavili Bjeković i Stojanović!

Foto: printscreen/youtebe.com

Odmah nakon žreba, svoja očekivanja nakon saznanja predstojećih protivnika istakli su Nenad Bjeković predsednik Fudbalskog saveza Srbije, kao i direktor A reprezentacije Stevan Stojanović.

- Dobili smo atraktivnu grupu, sličnu kao u Rusiji. Verujem da ćemo da nastavimo takmičenje i posle grupne faze. Dobro je što meč sa Brazilom igramo na stadionu gde će se igrati finale. To je privilegija. Jedva čekam meč sa Švajcarskom i revanš. Verujem u naš sastav, selektora, nisam bio optrerećen žrebom. Veliki sam optimista - istakao je Nenad Bjeković.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Bjeković

 

Optimizan vlada i kod direktora reprezentacije Stevana Stojanovića:

- Zadovoljni smo. Nešto slično je bilo u Rusiji gde smo za rivale imali Brazil i Švajcarsku, samo sada umesto Kostarike imamo Kamerun. Oni su igrali polufinale Afričkog kupa, imaju kvalitet. Videćemo, sve je moguće, mislim da imamo dobre šanse da prođemo grupu. Dobro je što prvi meč igramo sa Brazilom i to na stadionu gde će se igrati finale Prvenstva sveta. Šansu tražimo u duelima sa Švajcarskom i Kamerunom, ali želimo mnogo i protiv Brazila. Moram da pohvalim organizaciju, sve je zaista fantastično. Očekuje nas veoma lepo Prvenstvo sveta - rekao je Stevan Stojanović.

Republika

Foto: FSS

Stevan Stojanović

 

Da podsetimo, Srbija će u Kataru igrati u "grupi G" zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading