DŽEMTLMENSKI GEST SELEKTORA STOJKOVIĆA: Piksi poslao EMOTIVNU poruku Eriksenu uoči okršaja sa Danskom!

Autor:

Sport

28.03.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da cilj pobeda protiv Danske.

DŽEMTLMENSKI GEST SELEKTORA STOJKOVIĆA: Piksi poslao EMOTIVNU poruku Eriksenu uoči okršaja sa Danskom!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Srbije sutra od 18 sati igra prijateljski meč protiv Danske u Kopenhagrnu.

- Došli smo u Kopenhagen sa ciljem da pobedimo i da nastavimo uspešan niz iz kvalifikacija. Još mi je važnije kako ćemo to da učinimo. Ne odustajemo od našeg stila igre, videćete ofanzivnu Srbiju u duelu protiv najprijatnijeg iznenađenja poslednjeg Evropskog prvenstva. Dance izuzetno respektujemo kao jednu od najkvalitetnijih reprezentacija na kontinentu, nisu slučajno među prvima obezbedili plasman na Mundijal u Kataru. Ipak, najviše respektujemo sebe, svesni smo svojih kvaliteta i očekujem jednu izvanrednu utakmicu na ovom prelepom stadionu. Siguran sam da su i Danci svesni protiv koga igraju u utorak - rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Selektora Stojkovića ne zanima previše rekord od devet mečeva u nizu bez poraza, koji bi mogao da bude postavljen u slučaju pozitivnog ishoda meča u Kopenhagenu.

- Znate da mi rezultat u prijateljskim utakmicama nije toliko bitan. Trudićemo se da odigramo kvalitetan meč i da još jednom pokažemo kvalitet koji nas je krasio na putu ka Svetskom prvenstvu. Uspeli smo za godinu dana zajedničkog rada da stvorimo homogenu celinu - kaže Stojković.

Svi razmišljamo na isti način, ne smemo da se zadovoljimo postignutim jer ima mnogo prostora da dalje napredujemo i da se dokazujemo, dodao je selektor.

- Pred srpskim fudbalom je jedan divan period u kome očekujemo nove podvige i nove radosti. Takođe me raduje povratak Kristijana Eriksena. To je fenomenalna stvar za njega lično, njegovu porodicu, danski fudbal i danske navijače. Reč je o fantastičnom fudbaleru i mnogo mi je drago što će igrati protiv naše reprezentacije - zaključio je Stojkivić.

Kapiten reprezentacije Dušan Tadić imao je reči hvale na račun sutrašnjeg rivala.

Republika

Foto: Starsport

Respektuje Dance - Dušan Tadić

- Igrali su fenomenalno u kvalifikacijama i u furioznom stilu izborili plasman na Svetsko prvenstvo. To dovoljno govori o njihovoj ekipi. Imao sam sreću da igram zajedno sa Hojbergom, Kristensenom i Dolbergom, svi su oni odlični fudbaleri. Mnogo mi je drago što se Eriksen vratio fudbalu i što će u utorak istrčati na teren. Biće to prava provera i za jedne i za druge uoči izazova koji nas očekuju krajem godine u Kataru - poručio je Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading