TOPČIDER ĆE PODRHTAVATI: Stiže vanserijsko pojačanje, pred njim će i Evropa drhtati!

Autor:

Sport

25.03.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovosezonska evropska bajka za fudbalere Crvene zvezde je okončana nakon dvomeča sa škotskim Rendžersom.

TOPČIDER ĆE PODRHTAVATI: Stiže vanserijsko pojačanje, pred njim će i Evropa drhtati!

Foto: Starsport

Mihajlo Ristić

Odmah nakon okončanja tog duela, sportski direktor kluba sa stadiona "Rajko Mitić", Mitar Mrkela, najavio je da će Crvena zvezda u narednu sezonu ući sa znatno kvalitetnijim sastavom, što samim tim znači i da će očekivanja na međunarodnoj sceni biti veća.

Prema pisanju francuskog "L`Ekipa", prvo pojačanje za narednu sezonu već se nazire.

Naime, rukovodstvo Monpeljea je odlučilo da na kraju sezone prekine saradnju sa povremenim reprezentativcem Srbije Mihajlom Ristićem nakon odluke disciplinske komisije francuskog fudbala, koja je nekadašnjeg igrača Crvene zvezde kaznila sa ček pet mečeva suspenzije nakon crvenog kartona koji je Ristić dobio u duelu sa Bordoom.

Mihajlo Ristić se i u prethodnom periodu povezivao sa Crvenom zvezdom, ali čini se da je povratak sada nikada bliži i da će trener Dejan Stanković za naredni evropski ciklus moći da računa na sada već iskusnog fudbalera koji će doneti dodatni kvalitet u sadašnju ekipu iz Ljutice Bogdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading