TRESE SE MARAKANA: Šestorica Afrikanaca pojačavaju Zvezdu!

Autor:

Sport

23.03.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije radi punom parom.

TRESE SE MARAKANA: Šestorica Afrikanaca pojačavaju Zvezdu!

Foto: Starsport

Marakana

Skauting tim Crvene zvezde proveo je dve nedelje u Nigeriji, gde je sa velikom pažnjom ispraćen ogroman broj talentovanih fudbalera.

Šef skauting sektora crveno-belih Marko Mitrović, kao i njegovi bliski saradnici Nikola Vračević i Miloš Milojević proveli su 14 dana u najmnogoljudnijoj afričkoj državi, kako bi pronašli pojačanja za tim iz Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Oni su tokom te dve nedelje obišli Port Harkort, Enugu, Abudžu i Lagos, a u Srbiju su se vratili sa spiskom od desetak imena potencijalnih pojačanja prvaka naše zemlje, prenosi "Mozzart sport".

Glavno mesto na kom je ovaj trio tražio nigerijske bisere bio je turnir u Port Harkortu, na kom su najtalentovaniji niogerijski fudbaleri bili podeljeni u 15 timova.

Na kraju turnira je izvršena dodatna selekcija, a igrači koji su se najbolje pokazali na svojim pozicijama su podeljeni u četiri ekipe odmerili snage jedni sa drugima.

Republika

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić"

Kao što smo već naveli, Zvezdini skauti su se u Beograd vratili sa dvocifrenim brojem potencijalnih pojačanja, a ideja u klubu je da se na kraju šestorica od njih dovedu.

Navodno, dvojica bi se kalili u prvom timu Grafičara, dvojica u omladinskoj selekciji Crvene zvezde, a poslednja dvojica bi šansu dobili u omladincima Grafičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading