VELIKAN PRESEKAO! Sjajna vest za srpski fudbal reprezentativac predvodi NOVI PROJEKAT!

Autor:

Sport

23.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominiraće godinama!

VELIKAN PRESEKAO! Sjajna vest za srpski fudbal reprezentativac predvodi NOVI PROJEKAT!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

"Stara dama" pušta Dibalu da ode za džabe jer je sve resurse usmerila ka golgeteru "orlova". Novi tim belo-crnih gradiće se oko Dušana.

Arivabene: Kupovinom Vlahovića naši ekonomski parametri su se promenili

Ono što je Lebron Džejms u Lejkersima, što je Mesi bio deceniju u Barseloni, ubuduće će Dušan Vlahović biti u timu Juventusa - apsolutni tata ekipe i fudbaler oko kog će se vrteti budućnost torinskog giganta. To je postalo jasno kada su u redovima bjanko-nera odlučili da se odreknu Paula Dibale i da Argentinca na leto puste kao slobodnog igrača.

Procenjuje se da će zbog tog poteza izgubiti najmanje 40 miliona evra, koliko bi dobili za potencijalni transfer, koji bi se realizovao ako bi levonogi "gaučos" najpre produžio ugovor, a potom odabrao narednu destinaciju. Međutim, od tog posla neće biti ništa jer je u Juventusu počela nova era koja pripada Dušanu Vlahoviću.

CENTAR PROJEKTA

To je potvrdio i direktor "stare dame" Mauricio Arivabene, čovek koji je samostalni član borda kluba od 2012. i koji je bio deo imperije "Ferarija" u Formuli 1.

- Ekonomski parametri su drugačiji posle dolaska Vlahovića. Mi ne dovodimo u pitanje Dibalinu klasu. Ali postoje razmišljanja o broju nastupa, takođe dužini ugovora i o brojevima. S kupovinama koje smo završili u januaru Paulova pozicija više nije u centru projekta, zato je ova odluka donesena. Bilo bi bezobrazno od nas da smo mu uručili neku manju ponudu. Sastanak je bio prijateljski, jasan i pun poštovanja - izjavio je Arivabene na temu Dibale.

Juventus je trebalo da ponudi Argentincu 10 miliona evra po sezoni, ali je procenjeno da je to previše za igrača koji je sklon povredama. Tako je fokalna tačka kluba postao Dušan Vlahović, koji će uz Holanđanina Matajsa de Lihta predstavljati temelj za neki novi Juventus. Kao zamene za Paula Dibalu pominju se Nikolo Zaniolo iz Rome i Đakomo Raspadori iz Sasuola. Tiha patnja trenera Masimilijana Alegrija je Mohamed Salah, kog bi rado video u paru s Vlahovićem, ali Juve najverovatnije nema novca za Egipćanina.

NEMA ZLE KRVI

Kada je reč o Dibali, za njega je zainteresovan Inter, koji je spreman da mu ponudi platu od sedam miliona evra po sezoni. Postavlja se pitanje kakva će biti uloga Argentinca do kraja sezone, ali je bar jasno da između njega i Vlahovića nema zle krvi. Naprotiv, u sjajnim su odnosima, o čemu svedoče i nedavne fotografije s treninga na kojima je Dušan Paulu lupao čvrge zbog nove frizure, a obojica su bili veseli i nasmejani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading