RAZREŠENA MISTERIJA SINIŠINOG BRATA BLIZANCA: Legendarna priča dobila svoj EPILOG! (FOTO)

Autor:

Sport

22.03.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama su kružile glasine.

RAZREŠENA MISTERIJA SINIŠINOG BRATA BLIZANCA: Legendarna priča dobila svoj EPILOG! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Godinama se govorilo da bivši fudbaler i selektor Srbije, Siniša Mihajlović, ima izgubljenog brata blizanca, koji je takođe fudbaler.

U pitanju je Holanđanin Džek de Gir, za koga su uvek govorili da je isti Mihajlović, a u mladosti su imali i vrlo slične frizure, pa je nastalo mnogo šala, ali i polemika da su oni zapravo braća. Takođe, razlika između njih je bilo samo godinu dana, što je dodatno podizalo sumnju.

Zbog toga su se rasplele razne priče i legende. Siniša je, navodno, pokazao de Girovu fotografiju svojoj majci, da bi mu ona otkrila kako je imao brata blizanca koji je, navodno, preminuo na rođenju.

 

 

Druga priča je da je Holanđanin, nakon dugog nagovaranja od strane svojih prijatelja, pristao da se uradi DNK analiza i da je potvrđeno da su njih dvojica zaista braća.

Naravno, priče su satirične i nisu istinite. Njih dvojica nisu braća i Mihajlović nema brata blizanca, ali činjenica je da dva bivša fudbalera zaista liče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading