NE ŽELI POKLONE SA ZAPADA! Čuveni Ukrajinac ZEPREPASTIO planetu - ovo NIKO nije očekivao!

Autor:

Sport

22.03.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči su daleko odjeknule.

NE ŽELI POKLONE SA ZAPADA! Čuveni Ukrajinac ZEPREPASTIO planetu - ovo NIKO nije očekivao!

Foto: Starsport

Reprezentativci Ukrajine

Andrej Jarmolenko, reprezentativac Ukrajine, protivi se inicijativi da se njegovoj zemlji dodeli viza za učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru bez borbe.

Meč baraža za odlazak na Mundijal Ukrajina - Škotska je odložen za jun, zbog ruske agresije, a jedan od najboljih i najpoznatijih ukrajinskih igrača jasno je izneo svoj stav, koji je odjeknuo širom sveta.

- Pročitao sam negde da bismo mogli da dobijemo direktno učešće na Svetskom prvenstvu, ali mislim da je to pogrešno. Imamo ruke i noge i možemo da igramo na fudbalskom terenu. Pomozite nam da zaustavimo rat, pa ćemo izaći na teren i onda ko god bude bio bolji neka ide u Katar - počeo je Jarmolenko, koji je još i dodao:

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Jarmolenko poklanja dres fanu "Čekićara"

Sada je teško razmišljati o fudbalu, ali kada budemo mogli da igramo protiv Škotske izaći ćemo na teren i uložiti svu snagu naših tela. Biće teško pružiti 100 odsto jer mnogo momaka trenutno ne igra, niti trenira u Ukrajini, neki su čak i sa puškama u rukama, a neki sa paketima humanitarne pomoći. Niko ne misli o fudbalu, ali kada budemo mogli, daćemo sve od sebe - podvukao je ofanzivac engleskog Vest Hema.

Podsetimo da je, zbog učešća u agresiji, Rusiji već oduzeta mogućnost da se putem baraža bori za plasman na kontinentalni šampionat, a prolaz u finale je dodeljen Poljacima za "zelenim stolom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading