KAJE SE: Ljut na sebe jer je postao selektor Srbije

Autor:

Sport

21.03.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestan je da izjava zvuči ružno, ali tako je kako je.

KAJE SE: Ljut na sebe jer je postao selektor Srbije

Foto: Starsport

Iskusni fudbalski trener Ljubiša Tumbaković prisetio se načina na koji je napustio klupu reprezentacije Crne Gore.

Bilo je to kada je odbio da vodi Sokolove protiv reprezentacije tzv. Kosova, a isto su učinili i igrači Mirko Ivanić i Filip Stojković kojima su posle toga zatvorena vrata nacionalnog tima.

Vrlo ružno sam otišao iz Crne Gore, otišao sam kao neko ko je u datom momentu nekoga izdao tamo, a ovde sam došao kao neko ko je patriota ili nacionalista. To je suština priče. Ja sam došao na poziv Dejana Savićevića u Crnu Goru da budem selektor, hteo sam da uobličim karijeru. Da li ima nešto lepše od toga da budeš selektor svoje države? Crnu Goru sam smatrao tako da su Crna Gora i Srbija jedna zemlja. Tamo sam imao fantastičnu priču sa ljudima iz saveza, medijima i narodom. Napravili smo najbolje rezultate. Namestila se ta utakmica protiv Kosova, jedino logično je bilo da se jedan patriotski deo iskaže. Bar sam tako mislio tog momenta da je tako logično - rekao je Tumbaković za "Kurir TV".

Nastavio je u istom ritmu.

Pripremao sam fudbalere za tu utakmicu, da sam to napravio tamo pitanje je kako bih se vratio u Srbiju. Zamerili su mi igrači i otišao sam praktično bez pozdrava i jako mi je žao.

Republika

Foto: Starsport

 

Potom je usledio poziv iz Fudbalskog saveza Srbije.

Onda sam došao ovde u Srbiju misleći da se neću više baviti trenerskim poslom bar na ovim prostorima. Onda je naišao taj poziv pa opet nastavak one priče, prihvatio sam to ali nisam došao u pravo vreme. Ljut sam na sebe što sam prihvatio ponudu tog momenta. Nisam našao dodirnu tačku i nisam mogao da se iskažem onako kakav sam. Izjava ružno deluje, ali šta da radim. Nije lepo, ali šta da radim. Patim zbog toga jer bih možda da nije bilo te utakmice i dalje bio selektor Crne Gore. To je život - poručio je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading