PIROVA POBEDA ZA ZVEZDU: Piksi o promašenim šansama koje SKUPO koštaju!

Autor:

Sport

18.03.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor govorio o Crvenoj Zvezdi na konferenciji.

PIROVA POBEDA ZA ZVEZDU: Piksi o promašenim šansama koje SKUPO koštaju!

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Piksi

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, sazvao je konferenciju za štampu na kojoj je objavio spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice sa Mađarskom i Danskom.

Tokom konferencije, on se osvrnuo i na igru Crvene Zvezde u sinoćnoj pobedi nad Glazgov Rendžersom rezultatom 2:1 u okviru osmine finala Lige Evrope. Ipak, zbog poraza od Rendžersa 3:0 u prvoj utakmici, škotski tim se plasirao u narednu fazu takmičenja.

- Velika šteta. Prošao je srećniji tim. Dekiju i igračima Zvezde čestitam na hrabroj igri. Nisu zaslužili da ispadnu. Ali to je fudbal. Po meni, ta prva utakmica koja je bila onako nezasluženo visok poraz… Kad čovek koji nije gledao i vidi 3:0, deluje da su ih razbili. Ali, nije tako. Sinoćna utakmica je bila prava, ide nam fudbal u dobrom pravcu - rekao je Piksi.

Potom je dodao.

- Promašen penal, promašene šanse sinoć te koštaju. Bilo je jako blizu da bude 2:0 poluvreme i bude otvoreno do kraja. Ono što sam video, ja sam bio prezadovoljan. Pirova pobeda je došla na kraju, ali kakva god da je, to je pobeda - zaključio je selektor.

Reprezentacija Srbije gostovaće na prijateljskim utakmicama Mađarskoj, 24. marta u 19:30 časova, i Danskoj, 29. marta u 18:00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading