SELEKTOROV PRST U OKO ZVEZDI: Piksi PRESKOČIO miljenika Delija iako igra u ŽIVOTNOJ FORMI!

Autor:

Sport

18.03.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastupajućih reprezentativnih izazova.

SELEKTOROV PRST U OKO ZVEZDI: Piksi PRESKOČIO miljenika Delija iako igra u ŽIVOTNOJ FORMI!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković sa saigračima iz Crvene zvezde

Talentovani štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković igra u životnoj formi, ali se ipak nije našao na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za kontrolne mečeve sa Mađarskom i Danskom.

Strateg "Orlova" je poručio da je upoznat sa kvalitetima popularnog Čupe, da prati njegov razvoj i da mu je drago što napreduje u crveno-belom dresu.

Prošle godine sam Dejanu Stankoviću rekao, nisam ni bio selektor tada, za malog Erakovića. Gledao sam neke utakmice, pokazao je odličan potencijal. Drago mi je da nisam pogrešio u tome. Napreduje, to se vidi iz utakmice u utakmicu. Nije ni on bio nešto standardna prošle godine, ako ćemo da gledamo njegovu minutažu. Dosta raduje to, dobar je benefit za srpski fudbal - obrazložio je Piksi, čija se odluka sigurno neće dopasti ljudima iz Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: Printskrin

"Ima vremena" - Piksi o nepozivanju Erakovića

Eraković je odigrao odličan revanš protiv Rendžersa (2:1), što je navelo trenera aktuelnog prvaka Srbije Dejana Stankovića da ga uporedi sa legendarnim italijanskim štoperom Alesandrom Nestom.

Podsetimo da "Orlovi" gostuju Mađarskoj 24. marta, dok je okršaj sa Dancima na programu pet dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading