ADVOKATI ULOŽILI ŽALBU! Ovaj DETALJ može da spasi zatvora Stefana Džonića?!

Autor:

Hronika

18.03.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokati Stefana Džonića uložili su žalbu Apelacionom sudu koji je prošlog petka doneo odluku da se sinu prvoosumnjičenog Gorana Džonića produži pritvor, nakon što je pristiglo grafološko veštačenje Stefanovog rukopisa koje je utvrdilo da on nije ispisivao beleške niti potpisivao priznanice.

ADVOKATI ULOŽILI ŽALBU! Ovaj DETALJ može da spasi zatvora Stefana Džonića?!

Foto: Printskrin

Podsetimo, Stefan Džonić u pritvoru je od oktobra 2021. godine, kao i njegov otac Goran, osumnjičen da je ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić. Iz pritvora su ranije puštena braća Kostadin i Aleksandar Milošević, kao i Milan Džonić. Stefanov advokat Filip Domazet ponovo je naglaskio da njegov branjenik ima alibi za kritičnu noć u kojoj su ubijeni Đokići, te da nepotrebno boravi iza rešetaka. Podsetimo, petorica Stefanovih kolega potvrdilo je da je on te noći bio u Kopnenoj zoni bezbednosti, te da nikako nije mogao biti umešan u zločin u Moravcu.

- Uložio sam žalbu Apelacionom sudu na odluku da se produži pritvor prema Stefanu tako da će odluka verovatno biti danas ili u ponedeljak. Govorimo o odluci od koje će zavisiti puštanje na slobodu ili ne. Stiglo je u međuvremenu i grafološko veštačenje koje iskljucuje Stefana kao skriptora veštačenih rukopisa tako da ni tu ništa nije kriv - rekao je Domazet, piše Kurir.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Džonići

Grafološko veštačenje se, kako pojašnjava, odnosilo na beleške i priznanice koje su nađene u vreći s novcem na Stefanovom placu. Ranije su sva petorica osumnjičenih u ovom slučaju pisala po nalogu istrage neka slova i reči da bi se videlo da li je to njihov rukopis.

Do sada se dokazalo da to nije rukopis braće Milošević, Milana, a sada ni Stefana. Postoje indicije da je Stefan još u pritvoru samo zato što je ukradeni novac nađen na njegovom placu - kaže izvor.

Da podsetimo, porodica Đokić ubijena je u Moravcu u noći između 26, i 27. septembra, a njihova spaljena tela u jami, kao i izgoreli "pasat" otkriveni su 2, oktobra. Zbog zločina je najpre uhapšen Goran Džonić, a potom i njegovi sinovi i braća Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading