MIHA SE OGLASIO: Strepnje se obistinjuju?

Autor:

Sport

19.03.2022

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje u nedelju od 20.45 dočekuju Atalantu u 30. kolu Kalča, a konferencija za medije pred tu utakmicu bila je veoma zanimljiva.

MIHA SE OGLASIO: Strepnje se obistinjuju?

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Nedavno su se u Italiji pojavile spekulacije da bi Siniša Mihajlović po završetku sezone mogao da napusti Bolonju, iako mu ugovor ističe tek na leto 2023. godine. Navodno, zbog toga što nije zadovoljan ambicijama kluba.

Još uvek nisam razgovarao sa predsednikom Saputom. Pričaćemo posle današnjeg treninga. Svako ima svoju istinu, jednu imam ja, drugi imaju nekoliko. Svako vidi stvari na neki svoj način - rekao je Mihajlović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Potom je istakao da bi voleo da ostane u klubu, ali da neke stvari moraju da se poklope.

Ovde mi je lepo. Nisam u Bolonji zato što imam dobru platu, već zato što želim da se zabavim i zato što imam ambicije. Uvek sam iskren, ono što mislim to i kažem, bilo da je dobro ili loše.

Bolonji je ostalo da do kraja sezone odigra još deset utakmica u Seriji A, gde trenutno zauzima 12. mesto na tabeli.

Važno je da završimo kako treba, probaćemo da osvojimo što veći broj poena, ali u isto vreme ćemo dati i šansu nekim mladim igračima. Voleo bih da u završnici sezone vidim tim koji želi da napreduje, koji je željan uspeha i koji će pokazati karakter i biti borben - zaključio je bivši selektor Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading