NAVIRU SEĆANJA: Prisećajući se RATNIH dešavanja, Mihajlović ZAPLAKAO pred novinarima!

Autor:

Sport

25.02.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje u subotu 26. februara gostuju ekipi Salernitane u okviru 26. kola italijanske Serije A, a pred susret održana je konferencija za medije na kojoj je govorio aktuelni trener italijanskog kluba i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

NAVIRU SEĆANJA: Prisećajući se RATNIH dešavanja, Mihajlović ZAPLAKAO pred novinarima!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Pored pitanja vezanih za predstojeći susret, novinare je interesovalo i mišljenje Siniše Mihajlovića u vezi dešavanja vezanih za ratna dešavanja u Ukrajini.

Dobro je poznata činjenica šta je Mihajlovićeva porodica doživela u Borovom selu tokom ratnih strahota na području nekadašnje Jugoslavije. Tim povodom srpski trener je izjavio:

- Pre neki dan sam pročitao rečenicu u kojoj se kaže da je rat bogatog protiv bogatog, a da siromašni umiru - počeo je Miha.

- Siguran sam da rat ne može i ne sme da bude jedini način rešavanja problema. Sećam se kada sam postao prvak Evrope sa Crvenom zvezdom, to se desilo u mojoj zemlji. Potom kada su moju zemlju bombardovali, u trenutku osvajanja Skudeta sa Laciom.

Nastavio je koliko je teško bilo 1999. godine.

- NIje lako izolovati se i fokusirati se na druge stvari. Zamislite situaciju u kojoj se možda nećete čuti sa roditeljima nedeljama, ne znaš da li su živi ili mrtvi. Sećam se da sam čuo avione kako poleću u Avijanu i pozvao sam majku i rekao joj 'Za pet minuta će vas bombardovati, idi u podrum'. Uprkos svemu tome izašao sam na teren, ali nije bilo lako. Nadam se da će vest o rat neće postati druga ili treća vest za nekoliko dana, da za mesec više od tome se ne priča. Ljudi ne moraju da se navikavaju na rat. Svi moramo da damo doprinos da se završi što pre.

Spas je tražio u treninzima.

- Hteo sam da treninzi mi traju 24 sata, da utakmice traju ceo dan. Samo u timt trenucima nisam razmišljao o ratu i bombardovanju", rekao je Mihajlović, pre nego što su ga slomile emocije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading