Ovo je dom Velikog Šefa i Šefice: Milica i Željko Mitrović su otvorili vrata LJUBAVNOG GNEZDA, kuća kao iz snova! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.03.2022

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko i Milica Mitrović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a sada su otvorili vrata svog doma.

Ovo je dom Velikog Šefa i Šefice: Milica i Željko Mitrović su otvorili vrata LJUBAVNOG GNEZDA, kuća kao iz snova! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Dom Željka Mitrovića i njegove supruge Milice pravo je moderno utočište, u kojem čitava porodica voli da boravi, a uređen je po najsavremenijim trendovima i obiluje interesantnim detaljima, od kojih svaki ima zasebnu priču.

 

 

Željko i Milica Mitrović već nekoliko decenija neguju svoju ljubav, ali i prostor u kojem borave i u kojem imaju mir, van poslovnih obaveza. Iako često putuju, svojoj kući se uvek rado vraćaju, a zasigurno je to zbog toga što su puno truda uložili u njeno opremanje.

 

 

Par se trudi da svoju privatnost sačuva za sebe, što im polazi za rukom, ali ipak su svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrili delić raskošnog doma, od kojeg doslovno zastaje dah.

 

 

U domu Mitrovića dominiraju bela i crna boja, minimalistički stil koji je upotpunjen savremenom tehnologijom, ali ga oplemenjuju porodične uspomene u vidu fotografija i detalji koji se malo gde mogu videti na našim prostorima. Osim toga, Željku i Milici društvo prave njihovi verni psi, koji unose dobro raspoloženje u njihovu kuću.

 

 

Vlasnik televizije „Pink“ neretko priređuje iznenađenja svojoj supruzi, te ju je jednom prilikom upravo u njihovom domu iznenadio povodom njenog rođendana i tada je objavljen video gde se jasno vidi unutrašnjost njihovog luksuznog dnevnog boravka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading