KAKO ĆE DELIJE NA OVO REAGOVATI? Nekadašnji Zvezdaš osvetio Partizan!

Autor:

Sport

19.03.2022

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 28. kola Super lige Srbije, fudbaleri Voždovca gostovali su u Kruševcu.

KAKO ĆE DELIJE NA OVO REAGOVATI? Nekadašnji Zvezdaš osvetio Partizan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Napretka, prethodnog vikenda na stadionu u Humskoj remizirali su sa ekipom Partizana i time uneli dodatnu neizvesnost u ishod ovosezonske borbe za titulu.

Očekivalo se da će Kruševljani na krilima dobrog rezultata iz Beograda nastaviti sa pobedama, ali je ekipa sa "krova Tržnog centra" odnela bodove sa stadiona Sportskog centra "Mladost" slavivši rezultatom 3:1.

Golove za ekipu Voždovca postigli su Justas Lasickas u 20`, Aleksandar Ćirković na početku drugog dela igre, a tačku na pobedu "Zmajeva" stavio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Miloš Pantović sedam minuta pre kraja susreta.

Nakon meča, trener Voždovca, Aleksandar Linta je izjavio:

- Pre svega hvala mom kolegi, Napretku i gradu Kruševcu na gostoprimstvu. Ponosan sam na svoj tim, čestitam mojim momcima na važnoj pobedi na ovako teškom gostovanju. Zasluženo smo pobedili, bili smo direktniji i konkretniji, kontrolisali smo igru iza lopte i defanzivni blok, stvarali smo više šansi i iz toga došli do trijumfa. Iako su mladi, moji igrači pokazali su da imaju kvalitet i što je još važnije karakter za ovakve pobede zbog čega sam izuzetno srećan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading