VRATILI SMO VERU U SRPSKI FUDBAL! Piksi poslao SNAŽNU poruku naciji pred nove izazove!

Autor:

Sport

18.03.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi izneo očekivanja.

VRATILI SMO VERU U SRPSKI FUDBAL! Piksi poslao SNAŽNU poruku naciji pred nove izazove!

Foto: Printskrin

Reprezentacija Srbije će tokom martovskog ciklusa odigrati dva prijateljska meča, sa Mađarskom i Danskom, a selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi oglasio se tim povodom.

- Imali smo zaista jedan uspešan period u kvalifikacijama iza nas. U njih smo ušli sa puno optimizma, sa pravom, budući da sam verovao u kvalitet reprezentativaca. Trebalo je samo sve posložiti na pravi način, a novembarska utakmica u Lisabonu nas je učinila ponosnim. Po prirodi sam optimista i drago mi je što sam taj optimizam preneo na saradnike, igrače, ali i kompletnu fudbalsku javnost u Srbiji. Na Mundijal smo se plasirali sa stilom, igrom koja pleni, pa ćemo nastaviti u tom ritmu. Pred nama je lepa budućnost, ali za ostvarenje ciljeva potreban je naporan rad i vera - počeo je Stojković, a potom je dodao:

- Očekuju nas dva meča prijateljskog karaktera, ali nas već u junu očekuje važan izazov - Liga nacija.

Strateg "Orlova" ja upitan o činjenici da će reprezentacija imati zgusnut raspored do Svetskog prvenstva.

- Mi samo pratimo UEFA i FIFA program. Biće dosta utakmica, ali igrači to vole, znači manje treninga (smeh prim.aut.). Sve je to dobro za nas, da se sastajemo i uigravamo pred Mundijal.

Nemanja Gudelj igra odlično na mestu štopera u Sevilji.

- Za mene to nije iznenađenje. Godinama sam znao da je to polivalentan igra, da može da odigra na više pozicija. Poseduje fudbalsku inteligenciju, tehniku i anticipaciju za tu poziciju. U ovom momentu nisam razmišljao na tu temu, za sada nije bilo potrebe, ali ako se desi Gudelj to može da pokrije vrlo kvalitetno.

Podsetimo da Srbija gostuje Mađarskoj 24. marta, dok je pet dana kasnije na programu duel sa Danskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading