NAVIJAČI RENDŽERSA ZA REPUBLIKU: Zvezda će pobediti u paklu Marakane! Rezultat iz Glazgova nije realan! Centar Beograda je lepši nego pre 15 godina

Autor:

Sport

17.03.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Rendžersa večeras (četvrtak) od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" igraju revanš meč osmine finala Lige Evrope. Tim povodom, u Beograd su došli mnogobrojni navijači prvaka Škotske.

NAVIJAČI RENDŽERSA ZA REPUBLIKU: Zvezda će pobediti u paklu Marakane! Rezultat iz Glazgova nije realan! Centar Beograda je lepši nego pre 15 godina

Foto: ST/P. DIVAC

Reporter portala Republika je u centru Beograda zatekao navijače Rendžersa, a neki od njih su pristali da daju izjave za naš sajt.

Robi (67) i Džejms (51) su u Veogradu bili i 2007. godine, kada su se Zvezda i Rendžers sastali u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona. Tada na "Marakani" nije bilo golova, što je odvelo Škote u elitu, ali je pomenutom tandemu navijača u sećanje ostala urezana atmosfera sa našeg najvećeg stadiona.

Republika

Foto: Republika

Robi (67) i Džejms (51) su navijači Rendžersa u Beogradu

Zbog toga su sigurni da će atmofera biti vatrena, kao i pre 15 godina, a što se rezultata tiče očekuju nerešeno ili minimalnu Zvezdinu pobedu.

- Sviđa nam se Vaše pivo, jeftinije je duplo nego u Škotskoj, tako da nam odgovara. Centar grada se promenio od ranije, sada je još lepši - dodali su uglas Robi i Džejms.

Sa druge strane, Dogi i Džejms kažu da će Rendžers igrati oprezno zbog 3:0.

Republika

Foto: Republika

Dogi i Džejms u centru Beograda

Njih dvojica očekuju da će Zvezda dati sigurno dva gola, a njihovi ljubimci makar jedan. Nikada nisu bili na "Marakani", ali su čitali i znaju za atmosferu na stadionu.

Takođe, smatraju da je realan rezultat sa "Ajbroksa" 4:3 za Rendžers.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading