FSS PRESEKAO: Drakonske kazne za večite

Autor:

Sport

16.03.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko se više neće "provlačiti".

FSS PRESEKAO: Drakonske kazne za večite

Foto: Starsport

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zapretio je klubovima koji saopštenjima optužuju Savez, Sudijsku komisiju i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

IO FSS se oglasio tim povodom, a posle ovih reči će čelnici klubova, pre svih večitih rivala, dva puta razmisliti da li će pisati saopštenja.

Foto: printscreen/youtebe.com

 

- IO izražava nepokolebljiv stav da se svi problemi rešavaju unutar institucija Saveza, a ne saopštenjima i pritiscima. Opšti interes mora biti iznad pojedinačnog, naročito sada kada celokupan srpski fudbal doživljava preporod.

U tom smislu IO očekuje najstrožije sankcije od strane disciplinskih organa i iniciraće dodatno pooštravanje disciplinskih mera za ovakvo ponašanje u skladu sa preporukama UEFA.

FSS duguje posebnu zahvalnost selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim saradnicima za sve radosti i uspehe koje su nam podarili i učiniće sve da ih zaštiti od nedostojnih napada i omogući preko potrebni mir pred naredne utakmice - stav je Izvršnog odbora FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading