DRAMA IZMEĐU ZVEZDE I PARTIZANA: Počelo UPIRANJE prstima - biće STRAŠNIH posledica!

Autor:

Sport

15.03.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i FSS.

DRAMA IZMEĐU ZVEZDE I PARTIZANA: Počelo UPIRANJE prstima - biće STRAŠNIH posledica!

Foto: Starsport

Grb Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalski savez Srbije se oglasio nakon objava FK Crvena Zvezda koje su se odnosile na meč između Partizana i Spartaka iz Subotice, gde je dosuđen kontroverzan penal za crno-bele. Crvena Zvezda je objavila da se desila pljačka "u režiji Dragana Stojkovića Piksija kao nekad Slaviše Kokeze" i najavila tužbu.

- Povodom neprimerenih saopštenja i zlonamernih optužbi na račun Fudbalskog saveza, Sudijske komisije i selektora našeg najboljeg nacionalnog tima, Izvršni odbor FSS izražava punu podršku svim organima i pojedincima iz sistema Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj Skupštini klubova Super i Prve lige zaključeno je da imamo dobro suđenje i uz podršku VAR-a regularno takmičenje. Od takve politike savez neće ni po koju cenu odustati. Zato, pozivamo klubove da poštuju propise i da se bore za bodove pošteno na terenu, a ne van njega - napisano je u saopštenju FSS-a.

FSS je stao na stranu selektora.

- Izvršni odbor izražava nepokolebljiv stav da se svi problemi rešavaju unutar institucija saveza, a ne saopštenjima i pritiscima. Opšti interes mora biti iznad pojedinačnog, naročito sada kada celokupan srpski fudbal doživljava preporod. U tom smislu IO očekuje najstrožije sankcije od strane disciplinskih organa i iniciraće dodatno pooštravanje disciplinskih mera za ovakvo ponašanje u skladu sa preporukama UEFA. FSS duguje posebnu zahvalnost selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim saradnicima za sve radosti i uspehe koje su nam podarili i učiniće sve da ih zaštiti od nedostojnih napada i omogući preko potrebni mir pred naredne utakmice - objavili su.

Foto: Starsport

 

Čeka se razrešenje ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Napadanjem do titule

15.03.2022 23:44

UDBA NEMA OBRAZA. ,,CIGANI" SRAM VAS BILO. PA VAS JE SAV KRIMINAL. LOPUZE JURE KOPOVA ! KAKAV SPIN ,SRAMOTA

Velika Vecina pravih navijaca

16.03.2022 00:03

KRIMOSI SU U OBE UPRAVE ! DRZAVO REAGUJ ,VREME JE ! PONISTI PRVENSTVO A FOTELJASE U ZATVOR !