UMRO JE NA MESTU KOJE JE NAVIŠE VOLEO: Evo kako je Vučićević proveo poslednje dane života!

Autor:

Sport

13.03.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prerani odlazak legende Partizana potresao je fudbalsku Srbiju.

UMRO JE NA MESTU KOJE JE NAVIŠE VOLEO: Evo kako je Vučićević proveo poslednje dane života!

Foto: Starsport

Nebojša Vučićević preminuo je u 59. godini života igrajući mali fudbal, fudbal koji je bio njegov kompletan život, a sudbina je želela da upravo uz "bubamaru" i siđe sa životne scene.

O svom velikom drugu je pričao Goran Kadenić Kadena, koji je otkrio da je čuveni Dorćolac nedavno odigrao čudesno na jednoj utakmici za veterane.

– Za razliku od svojih drugara koji su legende Partizana, Uške je znao kome pripada – Partizanu. Znate i sami da legende često predstavljaju opterećenje za klubove, a da su u njima ljudi koji to nisu. Veterani Partizana postoje 40-50 godina, ali otkako smo aktivirali čitavu priču da se češće igraju utakmice, Vučićević je bio naš aktivni član. Za veteransku ekipu je od 1.273 utakmice, odigrao preko 1.000 utakmica. Bio je odlučan, odazivao se vrlo često, osima kada je bio na dužnosti van zemlje. Nije propuštao utakmice. Evo, pre desetak dana smo igrali protiv ‘Čistoće’ i gubili 1:0. To su sve mladi momci, 20-25 godina i Uške nije hteo da forsira. Ušao je poslednjih nekoliko minuta, dva dva gola i rešio meč! Bio je stvarno, kako se kaže, pravo dete Partizana. Rođeni Dorćolac, odrastao u Gospodar Jovanovoj ulici. Legenda onda prava dorćolska, mangaš. Voleo je da nosi taj zlatni lanac i na fudbalu. Odrastao je sa majkom i živeli su relativno siromašno, pa je verovatno imao taj odnos prema zlatu da kada je stvorio nešto, odlučio je da imaginaciju pretvori u realnost. Tužno je što se ovo dogodilo jer je 1. marta potpisao ugovor sa Partizanom, da bude skaut. Tragedija je i za njegovog sina Vanju koji je prešao u Radnički Kragujevac i trebalo je da debituje – rekao je Kadena za "Sputnjik".

Ako je morao da ode, teren je bio pravo mesto, ističe Ušketov veliki drug.

– Koliko god ružno i suludo zvučalo, ako je nešto dobro, umro je na mestu koje je najviše voleo – zaključio je Ušketov veliki prijatelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading