BOMBA NA MEACI! Potpisao za Inter na DVE GODINE, plata 5.000.000 evra!

Autor:

Sport

08.03.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

BOMBA NA MEACI! Potpisao za Inter na DVE GODINE, plata 5.000.000 evra!

Foto: Tanjug/AP

Milinković-Savić i Inzagi

Trener Intera Simone Inzagi produžiće ugovor sa neroazurima do leta 2024. godine, prenosi "Gazeta". Harizmatični stručnjak je dogovorio i mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana, a tom prilikom je sebi obezbedio i povišicu.

Italijan će od sada zarađivati pet miliona evra na godišnjem nivou na "Meaci", što je za pola miliona evropskih novčanica više nego do sada.

 

 

Uprava Intera je zadovoljna činjenicom da je Inzagi uspeo da ostvari dva ovosezonska cilja, a to su plasman u nokaut fazu Lige šampiona i osvajanje Superkupa Italije. Pored toga, gigant iz "grada mode" vodi grčevitu borbu sa Milanom i Napolijem za Skudeto, pa je nekada odlični centarfor sebi obezbedio posao na duži vremenski rok.

Podsetimo, pre dolaska u Inter prošlog leta italijanski strateg je sa uspehom pet sezona predvodio Lacio, gde je imao sjajnu saradnju sa reprezentativcem Srbije Milinković-Savićem.

Neroazuri večeras od 21 čas gostuju Liverpulu na "Enfildu", gde će imati lavovski težak posao u pokušaju da nadoknade dva gola minusa iz prvog susreta osmine finala elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading