VAZURA I TERZA, SJAŠITE! Legenda srpskog fudbala IZMASAKRIRALA Večite!

Autor:

Sport

08.03.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terzić i Vazura nemaju pravo ovako da se oglašavaju, bolje da gledaju u svoje dvorište nego što se međusobno kude, kaže fudbalski vuk za Srpski telegraf i Republiku.

VAZURA I TERZA, SJAŠITE! Legenda srpskog fudbala IZMASAKRIRALA Večite!

Foto: ST/Đorđe Kojadinović, Starsport

Miloš Vazura i Zvezdan Terzić

Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije s dva boda više od Crvene zvezde na četiri kola do kraja regularnog dela prvenstva, ali trka za titulu ne može da prođe bez prepucavanja uprave večitih rivala. Poslednji primer bila je Subotica i penal dosuđen za Partizan nakon intervencije iz VAR sobe, a koji je crno-belima obezbedio minimalnih 1:0 protiv Spartaka.

RAT SAOPŠTENJIMA

Nedugo posle utakmice oglasila se Crvena zvezda saopštenjem u kojem govori o krađi na severu naše zemlje, uz poruku da "parni valjak" ka tituli vuče, ni manje ni više, nego selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, igračka legenda kluba s Marakane!

Potom je usledio odgovor Miloša Vazure, generalnog direktora tima iz Humske, a onda još jedna replika iz Ljutice Bogdana. Nisu se samo crveno-beli mešali u mečeve komšija, isto je uradio i lider posle duela aktuelnog šampiona i Čukaričkog jer VAR tehnologija nije radila prvih 28 minuta. Baš tada je Zvezda povela, a Milan Pavkov navodno napravio prekršaj pre gola, zbog čega crno-beli sumnjaju u regularnost takmičenja.

Da su čelnici večitih rivala preterali u svojim nastupima u sezoni najvećih uspeha našeg fudbala, posebno jer ih već u četvrtak očekuju susreti osmine finala Lige Evrope i Lige konferenciji, kao i učešće reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru u novembru, u razgovoru za Srpski telegraf smatra i fudbalski stručnjak Dragoslav Stepanović.

ODLUKA NA TERENU

- Vazura, Terzić i ostali čelnici večitih rivala nemaju pravo ovako da se oglašavaju. Bolje da gledaju u svoje dvorište i motivišu igrače nego što se međusobno kude. Što bi naš narod rekao, sjašite! Ko je bolji, pokazaće se na terenu jer je zeleni tepih jedino merilo - rekao je Stepanović za naš list.

Republika

Foto: Starsport

Stepanović bez dlake na jeziku

Iskusni trenerski vuk dotakao se i selektora Stojkovića, koji se nije oglasio po pitanju prozivki, što ceni i naš sagovornik.

- Selektora Stojkovića niko ne može da uvuče u prepucavanja i saopštenja. Piksija niko ne sme da proziva, vratio je veru u srpski fudbal, a to što ignoriše prozivke, najbolji mu je potez - zaključio je Stepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sale

08.03.2022 07:44

Ovaj opet traži ćutek...