NULA UMESTO DERBIJA: Milan i Inter RAZOČARALI na "San Siru"!

Autor:

Sport

01.03.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaravajući okršaj velikana.

NULA UMESTO DERBIJA: Milan i Inter RAZOČARALI na "San Siru"!

Foto: Tanjug/AP

Žiru i Bastoni

Fudbaleri Milana i Intera remizirali su bez golova u prvom meču polufinala Kupa Italije. Derbi "Dela Madonina" je u potpunosti razočarao ljubitelje fudbala, a odluka o finalisti najmasovnijeg takmičenja pašće u revanšu, koji se igra sredinom aprila.

Rosoneri su imali najbolje prilike na meču u prvih 15 minuta. Najpre je udarac Salemahersa krajnjim naporom odbranio Samir Handanović, a već u sledećem napadu Teo Ernandez je uputio neprecizan šut iz obećavajuće pozicije pred golom Neroazura.

 

 

Očigledno je da su veliki rivali derbi odigrali "pod ručnom", s obzirom na činjenicu da vode dramatičnu borbu za Skudeto sa liderom Serije A, ekipom Napolija.

Podsećamo da je prvi duel drugog polufinala u kome će snage odmeriti Fiorentina i Juventus na programu u sredu od 21 čas, a to će biti ujedno povratak Dušana Vlahovića na stadion "Artemio Franki".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading