KAD NE IDE ONDA NE IDE: Inter slavio, MURINJO se u prestonicu vraća poražen!

Autor:

Sport

08.02.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru četvrtfinala italijanskog kupa snage su odmerili milanski Inter i ekipa Rome.

KAD NE IDE ONDA NE IDE: Inter slavio, MURINJO se u prestonicu vraća poražen!

Foto: Tanjug/AP

Na stadinu "Đuzepe Meaca", domaća ekipa je već u 2. minutu susreta stigla do prednosti i najavila da se trener Žoze Murinjo iz "grada mode" u prestonicu neće vratiti uzdignuta čela. Stralac za ekipu Intera bio je bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko koji je matirao Ruja Patrisija na asistenciju Ivana Perišića.

 

 

Imali su fudbaleri Intera priliku da već u 16. minutu dupliraju prednost, ali je Barela udarcem sa distance uzdrmao prečku gola Rome.

Sa druge strane, jedino vredno pomena bila su dva žuta kartona. U roku od šezdesetak sekundi požuteli su Nikolo Zaniolo i Đanluka Manćini.

 

 

Prva ozbiljnija prilika u nastavku susreta viđena je u 59. minutu. Šansu su imali fudbaleri Rome, ali je prilika Zaniola otišla u nepovrat. Tri minuta kasnije viđena je fantastična reakcija golmana Handanovića koji je spasao svoju ekipi i sprečio izjednačenje.

 

 

Konačno u 68. minutu susretadomaćin duplira prednost. Strelac je Aleksis Sančez za 2:0.

 

 

Do kraja nije bilo promene rezultata. Ekipa Intera je ostvarila važan trijumf, plasirala se u samu završnicu italijanskog kupa i Inzagijevoj ekipi predstoji borba na oba domaća fronta za trofeje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading