PARTIZAN PAO NA MARAKANI! Ohi i Katai bacili Delije u TRANS - Zvezda ZAKUVALA borbu za titulu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.02.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su maestralno u 166. Večitom derbiju!

PARTIZAN PAO NA MARAKANI! Ohi i Katai bacili Delije u TRANS - Zvezda ZAKUVALA borbu za titulu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Zvezda je na Marakani savladala Partizan rezultatom 2:0, a veći deo posla crveno-beli su odradili već u prvih 45 minuta.

Strelci su bili Ohi u 30. i Katai u 43. minutu, a branilac titule je, na taj način, prišao crno-belima na samo dva boda zaostatka na superligaškoj tabeli.

Parni valjak je meč završio sa desetoricom igrača na terenu, pošto je u 86. minutu isključen Zdjelar, zbog drugog žutog kartona.

Zvezda je odigrala odlično prvo poluvreme, na krilima pune Marakane, postigla je dva gola, što se ispostavilo kao dovoljno da nanese prvi prvenstveni poraz Partizanu.

Stanojević je pokušao sa promenama na poluvremenu, njegovi izabranici su malo živnuli u drugom delu igre, ali nisu imali znanja ni koncentracije da, bar jednim pogotkom, finiš derbija učine zanimljivijim.

Tok susreta mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

Crvena zvezda - Partizan 2:0 /Ohi 30, Katai 43/

Kraj meča - Zvezda slavila u 166. Večitom derbiju!

90+3. minut - Udarac Ivanića je odbranio Popović, bila je to velika šansa za 3:0...

90. minut - Utakmica je produžena za četiri minuta.

87. minut - Neprecizan šut Kange.

86. minut - Zdjelar je dobio drugi žuti karton, Partizan je ostao sa desetoricom na terenu...

85. minut - Žuti karton za Erakovića.

80. minut - Ohija menja Pavkov, a Kataija Ben.

73. minut - Holender menja Jojića.

71. minut - Pokušao je Vujačić, koji je šutirao posle kornera, ali nije pogodio okvir Borjanovog gola.

67. minut - Pankov je zamenio Rodića.

64. minut - Kanga je srušio Jojića. Gabonac je zaradio javnu opomenu, slobodan udarac je izveo Urošević, ali je lopta pogodila živi zid. 

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

59. minut - Igrači Partizana su tražili penal, Eraković je igrao rukom, ali je Jovanović procenio da tu nije bilo namere...

54. minut - Loš udarac Jojića, posle centaršuta sa desnog boka koji je uputio Živković. U narednom napadu, Zdjelar je oprobao udarac sa velike udaljenosti, bez promene rezultata na stadionu "Rajko Mitić".

48. minut - Žuti karton je dobio rezervista Jeftović..

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Trener Partizana Aleksandar Stanojević napravio je trostruku izmenu. Na terenu su Živković, Jeftović i Marković, a izašli su Natho, Menig i Miletića.

Zvezda vodi rezultatom 2:0!

44. minut - Dejan Stanković je opomenut zbog protesta.

43. minut - GOOOOL! Katai je udvostručio prednost Zvezde! Posle auta sa leve strane, lopta je stigla pred gol crno-belih. Ona se od Zdjelara odbila do Kataija, koji je šutirao, a na putu ka golu Popovića zakačila je Saničanina - 2:0!

41. minut - Kanga je izveo slobodan udarac sa levog boka, niko nije zahvatio loptu, a ona je prošla tik pored leve stative Popovićevog gola!

36. minut - Veliku priliku je propustio Katai. Dobio je loptu u prostor, prebacio je Popovića, ali nije uspeo da pogodi okvir gola Partizana. Tom prilikom je Zvezdina desetka možda bila i u ofsajdu.

34. minut - Slavoljub Srnić je zaradio javnu opomenu.

31. minut - Jojić je "požuteo".

30. minut - GOOOOL! Ohi je doveo Zvezdu u vođstvo! Katai je sjajno skočio, Popović je odbranio, ali se na pravom mestu našao Norvežanin, koji je zatresao mrežu crno-belih - 1:0!

27. minut - Prvi žuti karton dobio je Zdjelar, nakon što mu je arbitar Jovanović "prebrojao" faulove.

26. minut - Pritisak je izveo domaćin. Zvezda je izvela dva kornera u nizu, ali nije uspela da stvori šansu pred golom Popovića.

19. minut - Najbolja šansa u dosadašnjem toku meča! Rikardo se okrenuo licem ka golu crveno-belih, zatim je uposlio Meniga, čiji udarac je odbranio Borjan.

16. minut - Igra se uglavnom između dva šesnaesterca.

6. minut - Još uvek traje početno ispitivanje snaga na Marakani. Zvezda je pokušala preko Kange, Partizan iz kornera, koji je izveo Jojić, još uvek bez promene rezultata.

1. minut - Počela je utakmica, Srđan Jovanović je dao znak, početni udarac izveo je Partizan

1. poluvreme

Fudbaleri Partizana u derbi ulaze sa pet bodova viška u odnosu na branioca titule. Crno-beli su napravili sjajnu uvertiru za 166. Večiti derbi, trijumfom nad praškom Spartom rezultatom 2:1 u Humskoj. Sa druge strane, crveno-beli imaju maksimalan učinak u prolećnoj sezoni, a pokušaće da sa nova tri boda vrate "dramu" u šampionsku trku.

Podsećamo da je jesenas na stadionu JNA viđen remi (1:1), dok nas u okviru Superlige Srbije očekuje još jedan susret, u plej-ofu.

Naš najtrofejniji klub će zaigrati u formaciji 4-3-3, a ofanzivni trio činiće Katai, Ivanić i Ohi. Kod Partizana, najistureniji će biti prvi strelac lige, a iza njega će dejstvovati trojka Natho, Jović, Menig. Takođe, Stanojević je odlučio da na desni defanzivni bok pošalje Nemanju Miletića, umesto Aleksandra Miljkovića, koga su mnogi očekivali u startnih 11.

Tok meča možete pratiti uživo na našem portalu.

CRVENA ZVEZDA (4-3-3): Borjan – Pićini, Eraković, Dragović, Rodić – Sanogo, Srnić, Kanga – Katai, Ohi, Ivanić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miletić, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Menig, Natho, Jović – Rikardo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading