U MINUT DO 12: Grobari su ovo čekali, sjajna vest za Partizan pred 166. Večiti derbi!

Autor:

Sport

27.02.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grobarima" puno srce.

U MINUT DO 12: Grobari su ovo čekali, sjajna vest za Partizan pred 166. Večiti derbi!

Foto: Starsport

Duel Rikarda i Dragovića

Fudbaleri Partizana od 18 časova gostuju Crvenoj zvezdi, a snažnu podršku crno-belima pred 166. Večiti derbi uputio je Brazilac Žuka.

Nekada pouzdani vezista, koji je svojom borbenošću zauvek kupio naklonost Grobara, izrazio je veru u igrače aktuelnog vicešampiona Srbije i trenera Aleksandra Stanojevića.

On je fantastična osoba! Mnogo mi je pomogao za vreme mog boravka u Srbiji. Želim mu sreću i uspeh u karijeri. Sve dok je on trener Partizana,  verujem da smo u sigurnim rukama - rekao je Žuka, a zatim je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Puna podrška Partizanu - Žuka

Ništa manje od pobede, sa puno duha, energije i karaktera - bez dlake je odgovorio Žuka na pitanje o pobedniku najveće svetkovine srpskog fudbala.

Podsetimo duel crveno i crno-belih igra se od 18 časova, a Žuka je tokom sezone 2007/2008 branio boje Partizana, kada je Aleksandar Stanojević bio pomoćnik Miroslavu Đukiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading