SKANDALOZNA SCENA U HUMSKOJ: Igrači Partizana BRUTALNO VREĐALI Zvezdu - BURA pred 166. Večiti derbi! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2022

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedolično ponašanje igrača Partizana uoči 166. Večitog derbija!

SKANDALOZNA SCENA U HUMSKOJ: Igrači Partizana BRUTALNO VREĐALI Zvezdu - BURA pred 166. Večiti derbi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trijumfom nad Spartom (2:1) overili su plasman u osminu finala Lige konferencija, ali su posle meča viđene neprimerene scene ispred južne tribine stadiona u Humskoj.

Naime, igrači crno-belih su došli ispod Juga da sa "Grobarima" proslave prolaz dalje, ali su tom prilikom pevane uvredljive pesme na račun Crvene zvezde. Na taj način, dodatno je podgrejana atmosfera uoči 166. Večitog derbija, koji se igra u nedelju od 18 časova na "Marakani", a kako je sve to izgledalo na "JNA" možete pogledati u videu.

Podsetimo, nešto slično je viđeno i za vikend u Novom Sadu, kada su fudbaleri aktuelnog prvaka Srbije sa "Delijama" skandirali protiv Večitog rivala, a sve je zaustavljeno na inicijativu kapitena Milana Borjana, pošto ih je pozvao da prestanu.

Partizan je sa ukupnih 3:1 eliminisao češkog velikana, a žreb za sledeću fazu trećeg po rangu evropskog takmičenja biće održan u petak od 13 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
132

25.02.2022 07:15

A u novom sadu nije bilo skandala a