VANESA ŠOKČIĆ I ZORANA PAVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF UOČI VEČITOG DERBIJA!

Autor:

Sport

27.02.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađi ljudi jednu našu sagovornicu pamte po hitu "Četiri strane sveta", a drugu po stihovima posvećenim voljenom klubu. Vanesa Šokčić i Zorana Pavić, dve estradne zvezde iz perioda burnih devedesetih godina, u razgovoru za Srpski telegraf najavile su 166. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji se igra večeras od 18 časova na Marakani.

VANESA ŠOKČIĆ I ZORANA PAVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF UOČI VEČITOG DERBIJA!

Foto: Republika.rs

Koji rezultat očekujete?

Vanesa: Energija koja je trenutno u Zvezdi mislim da donosi pobedu. I kada smo bili slabiji, uvek je ta pozitivna energija bila na samom nivou i donosila pobede.

Zorana: Ja sam uz moj klub i kada gubi, kao što kaže stih iz jedne moje pesme posvećene Partizanu. Ne postoji važnija utakmica, kada se dobije derbi, to je najlepše. Pre dve godine, verovali ili ne, išla sam u crkvu da zapalim sveću da Partizan pobedi.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorana Pavić i Vanesa Šokčić

 

Volite li parolu "Nek pobedi bolji"?

Vanesa i Zorana: Iskreno rečeno, mislim da u svemu treba da postoji fer plej. Nas dve pevamo različite žanrove, ali se volimo, tačnije obožavamo se. Vaše novine i nas dve šaljemo poruku da možete da se poštujete iako volite različite klubove. Znamo koliko je ta zla krv odnela života.

Ko su najveći džentlmeni među fudbalerima?

Vanesa: Ja ću izdvojiti Dejana Stankovića. Jako ga volim i on je uneo jednu posebnu energiju. Poznat je kao veliki džentlmen i humanista. Odranije ne želim da izdvojim nekoga jer stvarno nije u redu, svi su veliki džentlmeni.

Zorana: Svi volimo Ivicu Ilieva, uvek je bio na visini zadatka, ali je i velika ljudina. Ljubiša Tumbaković mi je veliki prijatelj, koji je jedan veliki gospodin. Radila sam duete s Đorđem Pantićem i Matejom Kežmanom i stvarno su pravi reprezenti jednog svetskog kluba.

 

Republika

Foto: Republika.rs

Zorana Pavić i Vanesa Šokčić

 

Da li su vas povezivali s nekim fudbalerima?

Vanesa: Ja sam se slikala s Rambom Petkovićem i to je bila naslovna u novinama i krenula je neka priča, ali, nijednog trenutka ništa nije bilo vulgarno niti bezobrazno.

Zorana: Bilo je kada sam snimila jedan od dva dueta i s jednim trenerom, ali ne bih o detaljima i imenima.

Na pitanje "Kog derbija se najviše sećate", Vanesa nije mogla da se odluči ni za jedan, ali je Zorana spomenula jedan posle kojeg je plakala u kafani, i to s Miloradom Mandićem Mandom, pokojnim velikanom našeg glumišta.

- Bila sam s pokojnim Mandom na utakmici i tada su me vređali navijači Zvezde. Mi smo izgubili 3:1 na našem stadionu i brat mi je rekao i nasmejao uz reči: "A da ideš ti malo u pozorište?" Manda i ja smo otišli posle u jednu našu kafanu i nas toliko smo plakali i uz vino napravili atmosferu kao da smo pobedili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading