OSTRVO MU SE POKLONILO ZA SVA VREMENA! Posle srpskog, Mitrović oborio i engleski REKORD!

Autor:

Sport

23.02.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović novim golom oduševio Britance

OSTRVO MU SE POKLONILO ZA SVA VREMENA! Posle srpskog, Mitrović oborio i engleski REKORD!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je upravo oborio rekord Čempionšipa!

Pogotkom u meču protiv Piterboroa, Mitrović je postao igrač sa njaviše postignutih golova u sezoni u drugoj engleskoj ligi, prestigavši prethodnog rekordera Ivana Tonija koji je do sada držao rekord sa 31 postrignutim pogotkom u jednoj sezoni.

Na ovoj utakmici, Mitrović je sa bele tačke postigao svoj 32. gol ove sezone, a do kraja utakmice je oborio i sopstveni rekord, postigavši još jedan pogodak!

 

Mitrović je ispisao istoriju, postavši najbolji strelac u istoriji Čempionšipa, 14 kola pre kraja!

U 32. kolu, Fulam je dočekao Piterboro kao domaćin i kao neprikosnoveni prvi na tabeli, u ovom trenutku devet poena ispred drugoplasiranog Bornmuta. Srpski rekorder, pored ovog nestvarnog rekorda, koji se sada sastoji od 33 gola, ima upisanih i sedam asistencija na svoje ime.

Mitrović je na utakmici protiv Piterboroa bio porecizan sa bele tačke, i tim jedanaestercem je upravo ispisao istoriju engleskog fudbala. Ovaj gol se već neko vreme željno iščekivao, i od strane srpskih navijača, kao i onih na Ostrvu.

Sa toliko preostalih utakmica do kraja, samo je pitanje na kojoj brojci će se zasutaviti jedan od najboljih srpskih napadača ikada.

Fulam je na kraju utakmice slavio rezultatom 2:1.

Da podsetimo, Mitrović je već oborio rekord reprezentacije Srbije po broju postignutih golova, postigavši 44 gola na 69 utakmica!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading