ZATO JE NAJBOLJI: Mitrović se OGLASIO i ZAPALIO Englesku!

Autor:

Sport

12.02.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović iza sebe ima sezonu iz snova u dresu Fulama.

ZATO JE NAJBOLJI: Mitrović se OGLASIO i ZAPALIO Englesku!

Foto: www.profimedia.rs

Centarfor Fulama Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović je postigao već 30 golova u Čempionšipu, i potrebna su mu samo još dva kako bi postao rekorder po broju golova u jednoj sezoni u drugom rangu engleskog fudbala.

- Srećan sam zbog golova Milvolu koliko i zbog pobede i naše dobre igre. Srećan sam sa 30 golova, ali sam uvek gladan za još više. Trudim se da radim ono što trener zahteva od mene i da tako pomognem ekipi. To mi je posao. Da budem iskren, osećam se dobro na terenu, u ovom sistemu. Verujem treneru. Mislim da se svi u timu isto tako osećaju - rekao je Mitrović za "Fulam TV".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Naredni meč srpski napadač i Fulam igraju protiv Hala, u subotu od 16 časova.

Oni su čvrsta ekipa, pokazali su to kada su pobedili Blekburn i Bornmut. Dobro su organizovani, imaju novog vlasnika. Uvek je teško igrati u Halu, imaju dobre navijače i dobar stadion. Nema lake utakmice u Čempionšipu. Međutim, ko god da nam je protivnik, fokusiramo se samo na sebe, na našu igru i da se ponašamo onako kako trener zahteva od nas. Ako ispunimo ono što se dogovorimo pre utakmice, mislim da imamo dobru šansu da pobedimo - zaključio je bivši fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading