BRANIMO NAŠU KUĆU: Milan Borjan ČUVA Zvezdinu titulu!

Autor:

Sport

22.02.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde nema sumnje da crveno-beli mogu do pete titule u nizu!

BRANIMO NAŠU KUĆU: Milan Borjan ČUVA Zvezdinu titulu!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Nakon priča o njegovom odlasku, Milan Borjan je igrom na terenu pokazao da je mislima u Crvenoj zvezdi.

On je u nastavku sezone najbolji pojedinac na terenu među crveno-belima. Da njega nije bilo Zvezda bi se vrlo verovatno na samom startu prolećnog dela sezone oprostila i od Lige i od Kupa Srbije.

Njegove odbrane u penal serije su Zvezdi donele prolaz u Kupu protiv Radničkog iz Niša, a najzaslužniji je bio i za tri osvojena boda protiv Proletera u Novom Sadu.

- Uradio sam najbolje u opasnim trenucima po naš tim i samo je bitno da smo pobedili. Ostavljam izuzetnu sedmicu iza sebe i sve misli su usmerene derbiju. Ispunili smo takmičarski cilj u prva tri meča ove godine i idemo dalje - rekao je Borjan za Sportski žurnal.

Foto: Starsport

Milan Borjan

Partizan se nalazi u dobroj formi nakon tri vezane pobede. Pre derbija očekuje ih revanš meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv praške Sparte (četvrtak 18:45).

- Nećemo da se osvrćemo na njihov ritam, bitno nam je kakvi ćemo mi da budemo na terenu u nedelju. Branimo našu kuću i titulu, uvek sam optimista i ništa ne može da promeni taj osećaj ni pred ovaj derbi - kaže golman Zvezde.

Crveno-beli su u situaciji da nemaju pravo na grešku do kraja sezone.

- Verujem u ovaj tim! Imamo kvalitet i pobednički karakter. Znamo da nemamo pravo na grešku, ali sposobni smo da se nosimo sa tim osećajem. Idemo hrabro u derbi da smanjimo prednost rivala, napravimo korak ka petoj tituli u nizu i obradujemo navijače koji nam daju sjajnu podršku - zaključio je Borjan.

"Večiti" derbi igra se u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading