SUPERLIGA SRBIJE: Preokret u Gornjem Milanovcu, Vojvodina SLAVILA u zaustavnom vremenu!

Autor:

Sport

21.02.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 23. kola Super lige Srbije u fudbalu viđena je odlična fudbalska predstava u Gornjem Milanovcu.

SUPERLIGA SRBIJE: Preokret u Gornjem Milanovcu, Vojvodina SLAVILA u zaustavnom vremenu!

Foto: FK Vojvodina

Ekipa domaćeg Metalca koja se grčevito bori za opstanak u društvu najboljih, pružila je veliki otpor favoritu iz Novog Sada.

Vojvodina je od starta meča preuzela inicijativu, ali su prvi do gola stigli domaćini. Strelac za gornjomilanovački klub bio je Filip Stuparević u 22. minutu. Njemu je, pri pokušaju centraršuta, lopta prešla preko noge, dobila je čudnu kretnu i iznenadila golmana Emila Rockova.

U 41. minutu Vojvodina je uspela da izjednači posle prve prave akcije. Milan Lazarević je odigrao dupli pas sa Aleksandrom Busnićem, koji ga je maestralno proigrao petom, udarac desnog beka Voše zaustavio je golman Dušan Marković, ali je na odbijenu loptu naleteo Ivan Vukčević i poslao je pod prečku za 1:1.

U nadoknadi prvog dela igre, kapiten Vojvodine Nemanja Čović izveo je odličan slobodan udarac sa 30 metara, lopta je prošla za malo pored stative, pa je rezultat na poluvremenu ostao nepromenjen – 1:1.

Ipak, tek što je Vojvodina krenula sa centra, Čović je postigao pogodak za 1:2. Stefan Đorđević je centrirao sa levog boka, Čović je sačekao da lopta odskoči, a potom je iskosa sa desetak metara poslao u suprotan ugao za preokret „stare dame“.

U 70. minutu Metalac je uspeo da izjednači, Nemanja Stojić je dobio duel sa Matićem i potom preciznim udarcem sa skoro 25 metara od stative matirao Rockova za 2:2.

Vojvodina je konačno proigrala nešto bolje u samom finišu, a u prvom minutu nadoknade „stara dama“ je došla do velike pobede. Najpre je probao da centrira Dejan Zukić, potom je iz odbitka u peterac ubacio loptu Lazarević, a Bojan Matić je bio najsnalažljiviji i pogodio za 2:3.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading