NEMA MIRA U EVROPSKOM FUDBALU: Kako će sada reagovati UEFA? Pobunjenici se bude, SUPERLIGA EVROPE bi ponovo mogla da postane java!

Autor:

Sport

21.02.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada se činilo da se situacija u evropskom fudbalu smirila kada je reč o toliko najavljivanoj Super ligi Evrope, čini se da pojedini klubovi nosioci ove ideje, kreću u novu ofanzivu.

NEMA MIRA U EVROPSKOM FUDBALU: Kako će sada reagovati UEFA? Pobunjenici se bude, SUPERLIGA EVROPE bi ponovo mogla da postane java!

Foto: Tanjug/AP

UEFA logo

Kako prenosi "ESPN", tri evropska fudbalska velikana Real Madrid, Barselona i Juventus ne odustaju od ideje evropske Super lige, čiji su bili i idejni pokretači, a tim povodom planiraju odigravanje niza, za sada prijateljskih utakmica na teritoriji SAD-a. 

Tri kluba su pozvala i italijanski Milan da im se pridruži u novom poduhvatu kao četvrti tim predsezonskog turnira.

Izvori su za ESPN rekli da Real, Barselona i Juventus istražuju mogućnosti kako da maksimiziraju profit od utakmica kako bi nadoknadili ogromne gubitke koje su svi doživeli od izbijanja pandemije 2020. Pre pandemije sva tri kluba su redovno planirala i obilazak SAD ranijih godina, ali su poslednje dve bili prinuđeni da ostanu na lokalu, zbog pandemije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading