NIKO KAO DUCI: Već ispisuje stranice istorije, ruši IGUAINA i RONALDA?

Autor:

Sport

18.02.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apenini su "ludi" za srpskim internacionalcem, a on već ispisuje stranice istorije u crno-belom delu Torina.

NIKO KAO DUCI: Već ispisuje stranice istorije, ruši IGUAINA i RONALDA?

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je već pokazao zašto je rukovodsto torinske "Stare dame" toliko insistiralo na njegovom dovođenju.

Međutim, ono što već sada spada u red "neverovatnog", jeste činjenica da bi mladi srpski napadač, nakon samo tri nedelje boravka u Torinu mogao da se upiše zlatnim slovima u istoriji, kako ovog kluba, tako i Derbija dela Mole (gradskog torinskog derbija).

Ukoliko bi zatresao mrežu Torina, Vlahović bi postao tek treći fudbaler u istoriji Juventusa koji je na svom debiju u gradskom derbiju matirao protivničkog golmana. Društvo u koje može da uđe je odabrano - Kristijano Ronaldo i Gonzalo Iguain!

Prvi čovek kojem je to uspelo bio je argentinski napadač koji je stigao iz Napolija. Iguain je u Juventus stigao tokom leta 2016. godine, a nekoliko meseci kasnije je protiv Torina postigao dva gola. Bile su to one godine kada je Juventus dominantno vladao italijanskim fudbalom...

Deluje neverovatno, ali je pre i posle Gonzala Iguaina samo još Kristijano Ronaldo tresao mrežu na svom prvom gradskom derbiju. On je postigao pobedonosni gol na gostovanju krajem 2018. godine, nekoliko meseci nakon što je završio šokantan transfer iz Real Madrida.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading