DOKLE OVO IDE! Englezi PONIŽAVAJU Mitrovića - kakvo NEPOŠTOVANJE najboljeg strelca Čempionšipa!

Autor:

Sport

13.02.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi prevideli golove Aleksandra Mitrovića i preskočili ga u dodeli nagrade za najboljeg igrača meseca!

DOKLE OVO IDE! Englezi PONIŽAVAJU Mitrovića - kakvo NEPOŠTOVANJE najboljeg strelca Čempionšipa!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović

Izgleda da 31 gol Aleksandra Mitrovića ne znači ništa Englezima. Dok se cela Evropa klanja srpskom reprezentativcu na Ostrvu se prave slepi.

Iako je Mitrović bio glavni favorit za igrača meseca januara u Čempionšipu, nagrada je otišla u ruke Antoana Semenja, 22-godišnjeg napadača Bristol sitija.

Poređenja radi, u januaru, sprski reprezentativac je postigao šest golova uz dve asistencije, dok je Semenjo upisao po 3 gola i asistencije. I u direktnom okršaju ova dva tima u januaru Mitrović je bio uspešniji. U pobedi Fulama nad Bristol sitijem od 6:2 sprski napadač je zabeležio het-trik i asistenciju, dok je Semenjo bio dvostruki strelac.

Fulam je na Mitrovićev pogon prvi na tabeli Čempionšipa i juri ka Premijer ligi, dok se Bristol siti nalazi tek na 16. mestu.

Ipak u Engleskoj su se odlučili da u dodeli nagrade preskoče Aleksandra Mitrovića, kojem fali samo jedan gol da postavi novi rekord Čempionšipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading