LEGENDA BAJERNA OPTUŽEN DA OPŠTI SA SVOJIM KONJEM? Nakon Kurta Zume, još jedan fudbaler pod optužbama PETA!

Autor:

Sport

11.02.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomas Miler tera konje na neprirodne sekusalne radnje!

LEGENDA BAJERNA OPTUŽEN DA OPŠTI SA SVOJIM KONJEM? Nakon Kurta Zume, još jedan fudbaler pod optužbama PETA!

Foto: Tanjug/AP

Nije se još javnost primirila nakon snimaka koji pokazuju fudbalera Vest Hema Kurta Zumu kako šutira i baca svoje mačke, a u javnosti su se pojavile optužbe o zlostavljanju životinja na račun Tomasa Milera.

Tomas Miler i njegova žena Lisa imaju ergelu priplodnih konja čiju semenu tečnost prodaju za 200 evra po dozi. Skorije je lider Bajerna objavio da je jedan od konja povređen i da će morati da odmara neko vreme. 

- Nažalost, imamo loše vesti. Naš omiljeni konj "D'Avie" neće biti dostupan nekoliko meseci. Okliznuo se tokom testiranja koje služi za pripremu uoči sezone parenja te je pao. Pretrpeo je povredu u području kopita i moraće se u potpunosti odmarati idućih nekoliko meseci. Mogao je i gore proći - objavio je nedavno Miler.

Na osnovu toga PETA je optužila Milera da je povreda mogla biti izbegnuta. Oni tvrde da bračni par Miler u jurnjavi za profitom uopšte ne obraća pažnju na potrebe životinja.

- Užasno je da samoprozvani ljubitelji konja teraju životinje o kojima se brinu na neprirodne seksualne činove kako bi ostvarili maksimalnu zaradu od njih. Povrede koje je "D'Avie" zadobila pod nadzorom Lise i Tomasa Milera su se mogle izbeći - poručila je Jana Hoger, portparolka PETA-e.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zdrav razum

11.02.2022 15:13

A gde piše da je opštio sa konjem????!!!! Da li je moguće da ste toliko neprofesionalni! Da li mislite da neko ne bi pročitao članak sa naslovom koji je u skladu sa tekstom i koji nije perverzan?!

Alan Rok

13.02.2022 08:21

@Zdrav razum - "Republika" opšti sa čitaocima na neprirodan način, to joj je svojstveno...