GORI HRVATSKA ZBOG SRPSKOG NOJERA: Pokazao se u Humskoj, a sada će BRANITI za Rijeku!

Autor:

Sport

05.02.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani srpsko golman Aleksa Todorović karijeru će nastaviti u Rijeci!

GORI HRVATSKA ZBOG SRPSKOG NOJERA: Pokazao se u Humskoj, a sada će BRANITI za Rijeku!

Foto: Tanjug/AP

Todorović je napustio redove kruševačkog Trajala, odakle se preselio na obalu Jadrana, a ljubiteljima fudbala u Srbiji privukao je pažnju odbranama protiv Partizana u Humskoj, kada su crno-beli slavili sa 3:0.

Savetovao sam se s mnogim ljudima i nekako je sve vodilo prema odluci da dođem u Rijeku. Posetio sam Rijeku pre nekoliko mjeseci, video klub, kamp i grad. Sve mi se jako svidelo i zato sam se na kraju odlučio za Rijeku. Zadovoljan sam svačim, od uslova za trening, ljudi u klubu, saigrača, svi su me super prihvatili i baš se osećam kao kod kuće - izneo je prve utiske Todorović, a zatim je otkrio da mu je uzor čuvar mreže minhenskog Bajerna Manuel Nojer.

 

 

Jedan od razloga zašto sam izabrao Rijeku je taj jer sam video u proteklim godinama da su mnogi golani iz tog kluba napravili uspešne karijere. U Rijeci se odlično radi, što sam se i sam uverio sad na treninzima s trenerom vratara Gojkom Mrčelom - zaključio je Aleksa Todorović.

Srbin će trenirati sa prvi timom Rijeke, dok će na takmičarskim mečevima braniti za omladince, kako bi stekao neophodno iskustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading