VEČITI RIVALI OSTALI BEZ POJAČANJA: Srpski reprezentativac odabrao Hrvatsku!

Autor:

Sport

10.01.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski reprezentativac nedavno je raskinuo ugovor sa nemačkim Bundesligašem, ekipom Kelna. Ipak, nije morao mnogo da čeka na novi angažman, pošto se već danas priključio pripremama svoje nove ekipe.

VEČITI RIVALI OSTALI BEZ POJAČANJA: Srpski reprezentativac odabrao Hrvatsku!

Foto: Starsport

Imali su beogradski Večiti rivali lepu priliku da u svoje redove dovedu potencijalnog srpskog seniorskog reprezentativca, igrača sa iskustvom igranja u ligama "petice", ali i činjenica da bi na superligaškoj sceni nastupao kao bonus igrač nije pokrenula crveno i crno-bele u poslove oko realizacije transfera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Sava Aranđel Čestić, kao što smo i ranije najavili, od danas je postao član Rijeke i već se priključio pripremama novog kluba i stavio na raspolaganje treneru Goranu Tomiću.

 

 

U razgovoru za klupski sajt mladi srpski reprezentativac je izjavio:

- Sve je na visokom nivou. Video sam stadion i kamp, što se tiče uslova sve je odlično. Rijeku sam izabrao, jer sam imao najbolji osećaj, još sam mlad i moram da se razvijam. Rijeka mi je pokazala da je to najbolji put za mene - istakao je Čestić

Nakon prvog dela šampionata Hrvatske ekipa Rijeke deli lidersku poziciju za zagrebačkim Dinamom i ekipom Osijeka. Sve tri ekipe imaju po 40 osvojenih bodova, s tim da Zagrepčani imaju jedan meč manje odigran.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading