NI MAJKA IM NIJE SVETA! Besramne UVREDE na račun Vlahovića - NEZAPAMĆENO u Italiji!

Autor:

Sport

04.02.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Restoran u Firenci nazvao jelo po majci srpskog fudbalera. Reč je o jeftinom specijalitetu u koji idu samo sir i paradajz i koji povezuju s prostitutkama jer se lako i brzo sprema.

NI MAJKA IM NIJE SVETA! Besramne UVREDE na račun Vlahovića - NEZAPAMĆENO u Italiji!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović postao je persona non grata u Firenci posle odluke da pojača redove omraženog Juventusa. Ni nedelju posle tog događaja strasti u Toskani se ne smiruju, a srpski napadač konstantno je na meti navijača koji pronalaze nove i luđe načine da ga brutalno isprozivaju. Tako je jedan restoran u Firenci među najjeftinija jela stavio testeninu koju je nazvao pasta Vlahovićeve mame (Penne alla mamma di Vlahovic).

Cena je svega pet evra, a dodatna doza uvrede leži u činjenici da u ovu testeninu idu samo sir i paradajz. Dakle, reč je o prostoj hrani koja se brzo sprema i koju zbog toga u Italiji povezuju s prostitutkama.

Dušan debituje protiv Srba iz Verone

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović debitovaće za Juventus u nedelju u duelu protiv Verone na Alijanc stadionu u Torinu. Za goste nastupaju njegovi saigrači iz reprezentacije Darko Lazović i Ivan Ilić, pa nas očekuje mali srpski obračun u okviru Serije A.

Histerija oko odlaska Vlahovića dešava se i u redovima same Fjorentine, kluba koji je na Srbinu zaradio 75 miliona evra i zbog toga bi trebalo da prema njemu pokaže malo poštovanja. Ali, ne lezi vraže. Klupska prodavnica na stadionu "Artemio Franki" pokrenula je incijativu da se za 20 evra promeni prezime na Vlahovićevim dresovima. Tako će svaki navijač koji donese dres sa Dušanovim prezimenom na njega moći da stavi svoje ime ili ime nove devetke ljubičastih Brazilca Artura Kabrala.

- Firenca je grad umetnosti... Ako dođete, promenićemo vam ime za 20 evra. Vaše ili Kabralovo da stavimo - stoji u pozivu Fjorentine svojim pristalicama.

Predsednik Fjorentine Roko Komiso poručio je da je Dušan pokušao da uništi Fjorentinu i da ode kao slobodan igrač u Torino.

- Putovao sam u novembru da vidim Dušana iako su mi doktori rekli da ne bi trebalo zbog mog zdravstvenog stanja, a poslednji put kada sam ga video nije mi rekao ni zdravo. Želeo je da ostane do kraja ugovora i uništi Fjorentinu. Njegovi menadžeri su želeli 10 odsto od ukupne sume za transfer i ekskluzivno pravo da mogu da pregovaraju sledeći korak. Želeli su da zarade novac na nama, tako da je bila odlična opcija da ga sada prodamo. Njegovi menadžeri su neiskreni i lažovi - izjavio je Komiso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading