LEGENDA USTALASALA CELU EVROPU: Srbin VRAĆA velikana u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

03.02.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero smatra da će srpski centarfor Dušan Vlahović pomoći "Staroj dami" da povrati sjaj koji ju je krasio.

LEGENDA USTALASALA CELU EVROPU: Srbin VRAĆA velikana u Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Del Pjero je mišljenja da torinski velikan sa Vlahovićem dobija opciju više na poziciji "devetke", u odnosu na Španca Alvara Moratu.

- Juventus je navikao da godinama dominira igrom i protivnike natera da šanse traže iz kontri. U poslednje vreme to nije bio slučaj - naveo je Italijan za "Skaj Sport", a potom je dodao:

To bi trebalo da se promeni sada kada je Vlahović tu. Dušan će Juventusu sad doneti dubinu, ima neverovatne kvalitete i boriće se za svaku loptu.

 

 

Popularni "Pinturikio" je izvršio detaljniju komparaciju srpskog i španskog asa.

Vlahović ima veću sposobnost da zadrži loptu od Morate, što će Juventusu dati mogućnost da diše. Ako bude nastavio da radi ono što je u Fjorentini, garantovaće Juventusu mnogo golova. Da li mogu Vlahović, Morata i Dibala zajedno? Ne bih baš koristio njih trojicu istovremeno, sačekao bih - ocenio je Del Pjero, koji je uveren da će se mušema Lige šampiona ponovo vioriti u "gradu Fijata".

Maks Alegri je našao balans u prvom delu prvenstva, sada će moći da stvara više šansi i ponovo će se Juventusove utakmice gledati sa mnogo entuzijazma. Sada se šanse da odu u Ligu šampiona značajno povećavaju, a postaje i obaveza - zaključila je ikona Juvea.

Podsetimo da je 47-godišnji Del Pjero punih 19 godina nosio crno-beli dres, a za to vreme je postigao 208 prvenstvenih golova. Legenda veruje Vlahoviću...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading