GROM IZ VEDRA NEBA! KAO MITROVIĆ: Milovanović pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

31.01.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Milovanović, talentovani napadač Partizana, nalazi se na meti Anderlehta, prenose belgijski mediji.

GROM IZ VEDRA NEBA! KAO MITROVIĆ: Milovanović pred TRANSFEROM KARIJERE!

Foto: Starsport, Profimedia

Aleksandar Mitrović i Marko Milovanović

Milovanović je svojim partijama u finišu jesenje sezone skrenuo pažnju na sebe, a na stadion "Konstant Vanden Štok" mogao bi da ga dovede bivši centarfor Crvene zvezde Nenad Jestrović.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Jestrović na "Marakani"

Perspektivni golgeter je svojevremeno već boravio u kampu kluba iz Brisela, dok je ljubičasto-beli dres nosio reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, kao njegov gost. Međutim, Anderlehtu bi posao mogla da pokvare dva velikana, koja su takođe "zagrizla" za vunderkinda iz Humske, a reč je o Ajaksu i Interu.

Prema procenama specijalizovanog sajta "Transfermarkt", Milovanovićeva tržišnja vrednost trenutno iznosi 1,2 miliona evra, ali nema dileme da će mu cena rapidno rasti, ukoliko nastavi da igra kao kasne jeseni.

Podsetimo da Milovanović ima tek 18 godina, a crno-belima je već doneo evropsko proleće u Ligi konferencija, golom protiv Anortozisa u meču odluke u Humskoj, kada su srpski i kiparski predstavnik remizirali rezultatom 1:1. Sva je prilika da će ubuduće rešetati u Belgiji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading