OTERAO JE MILOŠEVIĆA? Stanojević nikad DIREKTNIJE o Sumi, Grobari će imati šta da kažu!

Autor:

Sport

30.01.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević još jednom je govorio o Sejdubi Sumi, za kojeg je izjavio da je jedan od krivaca za odlazak Sava Miloševića iz kluba.

OTERAO JE MILOŠEVIĆA? Stanojević nikad DIREKTNIJE o Sumi, Grobari će imati šta da kažu!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević gostovao je u emisiji "Sportlight" gde se ponovo dotakao Gvinejca, koji je napustio Humsku i otišao u Kuvajt.

- Moj način razmišljanja je da volim Partizanovu decu. Moj drugi stav je da je kolektiv najvažnija stavka. Uvek imate strance koji trebaju da prave razliku i igrače koji to da rade - rekao je Stanojević i dodao:

- Suma je igrač koji pravi razliku, izuzetan igrač ali on to radi jednom u deset utakmica, meni kao treneru to ništa ne znači. On je kod Save igrao izvanredno. Najbolju sezonu je odigrao kod Save a onda mu je u jednom trenutku napravio crveni karton kod 2:1 za Partizan i okrenula se utakmica, nekako je posle te utakmice Savo otišao iz kluba. Ne kažem da je zbog njega ali razumete šta hoću da kažem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Suma je poslednji meč u dresu crno-belih odigrao u revanš meču kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Santa Klare. On je na toj utakmici iznudio jedanaestreac, prilikom čega se povredio.

Ispostavilo se da su to bili njegovi poslednji minuti u Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading