GORE DRUŠTVENE MREŽE: Miljenik Delija se preko Instagrama OPROSTIO od Zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

29.01.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani napadač Marko Lazetić karijeru će nastaviti u slavnom Milanu, a on se oprostio od dresa voljenog kluba putem Instagrama.

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Miljenik Delija se preko Instagrama OPROSTIO od Zvezde! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Perspektivni 18-godišnjak se zahvalio klubu iz Ljutice Bogdana na ukazanoj prilici da izgradi svoje fudbalsko ime i ostvari "transfer karijere".

- ZVEZDO HVALA.. Hvala za moje prve fudbalske korake i godine odrastanja sa tobom. Hvala za trenutke radosti i sreće koje sam doživeo trenirajući i igrajući utakmice u crveno belom dresu. Hvala svim zaposlenima u klubu, hvala Tomi Milićeviću koji mi je doveo u Zvezdu i svim mojim trenerima od kojih sam učio, hvala svim mojim saigračima sa kojima sam delio svlačionicu i teren. Hvala Grafičaru. Svi ste Vi zaslužni na svoj način što sam uspeo da dođem ovde gde sam sada. Hvala najboljim navijačima na podršci. Hvala mojoj porodici na bezrezervnoj podršci i razmuvanju... Dobro znaj da neću nikada da te zaboravim. - naveo je Lazetić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Foto: Instagram/Printscreen

Dirljiv oproštaj Lazetića od opreme voljenog kluba

Podsetimo da je velikan sa stadiona "San Siro" Lazetića platio pet miliona evra, a on je tokom jesenje sezone odigrao 14 utakmica u crveno-belom dresu, uz jedan postignut gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading