IGRAĆE NA SAN SIRU: Milan istresao 5.000.000 evra - Zvezdin AS potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

22.01.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani ofanzivac Crvene zvezde Marko Lazetić nalazi se na pragu prelaska u redove slavnog Milana, prenose italijanski mediji.

IGRAĆE NA SAN SIRU: Milan istresao 5.000.000 evra - Zvezdin AS potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Foto: Starsport

"Rosoneri" su već poslali ponudu tešku pet miliona evra na adresu aktuelnog prvaka Srbije, a pritom Lazetića žele da angažuju odmah - već u januaru.

Perspektivni napadač se dovodio u vezu sa Torinom, ali izgleda da će ipak karijeru nastaviti na kultnom "San Siru".

 

 

Predstavnici Milana Lazetića su gledali uživo tokom jesenje sezone, a pratili su ga i lane, dok je nosio dres omladinskog tima crveno-belih, kao i tokom pozajmice u Grafičaru.

Podsetimo, Lazetić će uskoro postati punoletan, a u prvom delu tamičarske godine odigrao je 14 utakmica za Zvezdu, uz prvenac koji je postigao na gostovanju Kolubari u Lazarevcu (7:1). Sada je pred transferom karijere...

Inače, generalni direktor našeg najtrofejnijeg kluba Zvezdan Terzić najavio je istorijski priliv novca u klupsku kasu prodajom "vunderkinda", od koga se očekivalo da obori rekord čuvenog napadača Gorana Drulića, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Roko Prč

22.01.2022 12:41

Sad će se Zvezda "pojačati" nekim levakom kojemu je istekao ugovor i sa kojim matični klub neće da produži saradnju. Tako se "pojačavaju" naši klubovi prodajući ono najbolje što imaju. Neka se ugledaju na zagrebački Dinamo koji za igrače sličnih kvaliteta kao što su naši biseri, dobijaju višestruko veće cifre.