ČEKA GA NOVAKOVA SUDBINA? Političari OPTUŽUJU Vlahovića, Srbin na velikim mukama!

Autor:

Sport

28.01.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović još uvek nije zvanično postao fudbaler Juventusa, a već se nalazi u velikim problemima.

ČEKA GA NOVAKOVA SUDBINA? Političari OPTUŽUJU Vlahovića, Srbin na velikim mukama!

Foto: Tanjug/AP/Starsport

Novak Đoković i Dušan Vlahović

Vlahović se trenutno nalazi u Torinu gde je obavio lekarske preglede, te će uskoro biti promovisan u novog fudbalera Stare dame.

Ipak, srpski napadač se nalazi pod neverovaznim optužbama od strane Frančeska Torselija, predsednika partije ''Fratelli d'Italia''.

On je optužio Vlahovića da je prekršio kovid protokol. 

Dušan je nedavno dobio pozitivan nalaz za koronavirus, a Torseli je u Regionalnom savetu Toskane istakao da u Italiji važe pravila koja kažu da osoba mora da sačeka minimum sedam dana pre nego što uradi novi test na virus korona. Vlahović je u Torino stigao danas, što je šesti dan od kad je dobio pozitivan test. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Italijanski mediji navode da je Torseli postavio pitanje Lokalnom zdravstvenom organu centralne Toskane ''da li su Vlahoviću dali posebna medicinska izuzeća ili je prekršio pravila da bi došao na preglede u Juventusov medicinski centar''.

Novak Đoković je zbog medicinskg izuzeća imao ogromne probleme, te je na kraju deportovan iz Australije, a nadamo se da Vlahović u Italiji neće imati ni približno takve muke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading