ŠOKANTNA VEST STIŽE IZ BUNDESLIGE: Zbog bolesti napušta FUDBAL!

Autor:

Sport

28.01.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Borusije iz Menhengladbaha Maks Eberl danas je održao konferenciju za medije na kojoj je izneo šokantnu odluku.

ŠOKANTNA VEST STIŽE IZ BUNDESLIGE: Zbog bolesti napušta FUDBAL!

Foto: Tanjug/AP

Jedan od glavnih tvoraca uspona kluba iz savezne države Severna Rajna-Vestfalija, Maks Eberl, tokom emotivne konferencije za medije je izjavio:

– Želim samo da budem Maks Eberl. Da vidim svet i da jednom u životu gledam samog sebe. Nisam doneo ovu odluku da bih otišao u drugi klub. Za sada, ne želim da imam bilo šta sa fudbalom. Nije meni ponos povređen, nisam frustriran ili šta već. Bolestan sam. Osoba Maks Eberl je umorna - istakao je Eberl vidno potrešen i dodao:

– Ovo je ubedljivo najteža konferencija u mom životu. Isceđen sam. Umoran. Jednostavno nemam više snage da obavljam ovaj posao na način koji klub zaslužuje… Posle 23 godine odlazim od nečega što je bilo moj život. Moj posao je uvek bio radost. Ali u fudbalu danas ima nekih pojava zbog kojih moj posao više nije zabavan..

Eberl je 13 godina bio član kluba iz Menhengladbaha, a ekipa Borusije trenutno zauzima 12. poziciju na bundesligaškoj tabeli. U 20 odigranih utakmica ostvarili su šest pobeda, četiri remija i deset poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading