JOVIĆ PREŽIVEO DRAMU U KUPU! Real sa desetoricom bio na ivici PONORA u produžecima, a onda SPEKTAKULARAN VELEOBRT!

Autor:

Sport

20.01.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida savladali su Elče rezultatom 2:1 za plasman u četvrtfinale Kupa Španije, posle produžetaka i preokreta!

JOVIĆ PREŽIVEO DRAMU U KUPU! Real sa desetoricom bio na ivici PONORA u produžecima, a onda SPEKTAKULARAN VELEOBRT!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Real Madrida Luka Jović

Regularan tok meča završen je bez golova, a srpski napadač Luka Jović na terenu je proveo 79 minuta, bez zapaženijeg učinka, pre nego što ga je zamenio Isko.

"Galaktikosi" su na katastrofalan način okončali prvi produžetak. Najpre je Marselo skrivio crveni karton, nakon što je napravio faul sa leđa kao poslednji igrač odbrane, a potom je Elče poveo. Verdu je pokušao u dva navrata, a prilikom drugog šuta lopta je zakačila Sebaljosa, promenila smer i završila u mreži gostiju - 1:0.

Ipak, domaćin se nije dugo radovao jer je već u 108. minutu na semaforu stajalo 1:1. Rezervista Isko je lako pogodio na odbijenu loptu, našao se sam pred golom domaćina, a tom prilikom je izbegao i ofsajd.

Pet minuta pre kraja, Eden Azar je "zablistao", dobio je loptu u prostor, zaobišao golmana Vernera i pogodio nebranjenu mrežu za preokret (2:1).

U samom finišu meča isključen je i Mila, Madriđani su uspeli da "odole" i da "kroz iglene uši" prođu dalje u španskom najmasovnijem takmičenju. U drugom duelu večer, Altetik Bilbao dočekuje Barselonu od 21:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading