KO JE TURČIN KOJI JE UBIO ŠABANA ŠAULIĆA? Krio se, bio je PIJAN i vozio je brzinom PREKO 180 NA SAT! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2022

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno je suđenje Turčinu koji je ubio Šabana Šaulića, a evo ko je zapravo on.

KO JE TURČIN KOJI JE UBIO ŠABANA ŠAULIĆA? Krio se, bio je PIJAN i vozio je brzinom PREKO 180 NA SAT! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen/facebook

Danas je završeno suđenje Turčinu Alsinu Leventu koji je pre tri godine u Nemačkoj zbog neprilagođene brzine izazvao saobraćajnu nesreću i tako usmrtio pevača Šabana Šaulića i klavijaturistu Mirsada Kerića, dok je kum Šabanov, Slobodan Stojadinović završio sa težim povredama. Nemački sud Leventa je osudio na tri godine i tri meseca, a pored porodice, čitava javnost Srbije je razočarana ovako malom kaznom.

Levent je rođen u Nemačkoj, ali je poreklom iz Turske. Nakon nesreće mu je određen pritvor, jer se sumnjalo da postoji mogućnost da pobegne kod devojke koja živi u inostranstvu, a navodilo se i da krije gde živi s obzirom na to da nije dostavljao adresu stalnog boravišta.

Republika

Foto: Facebook

Alsin Levent ubio je Šabana Šaulića

Podsetimo, 2019. godine Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović su se vraćali sa nastupa, a kako je na putu došlo do saobraćajne nesreće ta deonica puta je bila zatvorena, te su oni bili prisiljeni da stanu i sačekaju dok se saobraćaj ne nastavi. U tom trenutku je vozač bez vozačke dozvole i u alkoholisanom stanju udario u automobil u kom su bili Šaban, Mirsad i Slobodan. Šaban Šaulić i Mirsad Kerić su nažalost podlegli povredama i preminuli.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de

Mesto saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

Kako su pisali tamošnji mediji, vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 kilometara na čas.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jole

20.01.2022 23:25

Da nije turcin i musliman dobio bi 30 godina. Ovako nemogu jel evropu polako uzimaju turci i muslimani.