NUDE I ŠAKOM I KAPOM: Kako će Fiorentina ovo moći da odbije?

Autor:

Sport

16.01.2022

16:15

Vesti u vezi transfera srpskog internacionalca Dušana Vlahovića smenjuju se iz dana u dan.

NUDE I ŠAKOM I KAPOM: Kako će Fiorentina ovo moći da odbije?

Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Iako Vlahovićev menadžerski tim želi da srpski reprezentativac nakon Fiorentine zaigra u crno-belom dresu torinskog Juventusa, pa su čak i spremni na njegov ostanak u Firenci do kraja ugovora (leto 2023. godine), čini se da je rukovodstvo "Ljubičastih" dobilo ponudu koja će teško biti odbijena.

Za usluge Dušana Vlahovića od ranije su zainteresovani Arsenal i madridski Atletiko, ali čini se da u ovom momentu mnogo izdašnija ponuda stiže upravo iz Londona.

Kako prenosi bratanski "Dejli mejl", Arsenal je poslao zvaničnu ponudu na "Artemio Franki". Po njoj velikan iz Londona je spreman da na račun Fiorentine uplati obeštećenje od 50 miliona funti (60.000.000 evra), a da u paketu put Firence krene i dvadesetpetogodišnji urugvajski reprezentativac Lukas Toreira koji se već nalazi u redovima "Ljubičastih" kao pozajmljeni fudbaler i standardan je u ekipi.

 

 

Toreirina vrednost se procenjuje na 20.000.000 evra, pa ako se to doda na onih 60, ispada da je Arsenalova ponuda teška 80 miliona evropskih novčanica.

Ostaje da se vidi kako će na ovu ponudu reagovati i u Firenci, ali kakvo će mišljenje biti srpskog reprezentativca.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading